In english På svenska
 

SAIRAALA TYÖNANTAJANA JA TYÖNHAKU

Avoimet työpaikat
Löydät ilmoitukset avoimista Niuvanniemen sairaalan viroista Valtiolle.fi –palvelusta ja TE-palvelujen sivuilta. Halutessasi voit jättää meille myös avoimen hakemuksen Valtiolle.fi –palvelun kautta. Niuvanniemen sairaala löytyy Sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalan alta. Huomaathan kuitenkin, että avoimella hakemuksella voit hakeutua ainoastaan sijaisuuksiin ja harjoittelupaikkoihin. Virkoja täyttäessämme emme voi huomioida avoimia hakemuksia.

Hoitopuolen työpaikoista lisätietoja antavat ylihoitajat p. 0295 242 245 / 0295 242 244 ja lääkäreiden työpaikkatiedusteluihin vastaa johtava lääkäri p. 0295 242 204. Rekrytointiin liittyvissä asioissa neuvoo myös henkilöstöasianhoitaja p. 0295 242 486.

Koulutus
Niuvanniemen sairaala panostaa henkilöstön osaamisen kehittämiseen sekä koulutukseen. Sairaala investoi henkilöstön jatko- ja täydennyskoulutukseen vuosittain noin 1,2 % kaikista henkilökuluista. Vuositasolla koulutusmenot ovat noin 800 € henkilötyövuotta kohden. Painopiste on sairaalaan ostetussa ja sairaalan itsensä järjestämässä koulutuksessa.

Työnohjaus
Henkilökunnalla on mahdollisuus työnohjaukseen. Toimivalla työnohjauksella on myönteinen vaikutus esimerkiksi hoitosuhteen kehittymiseen, ja erityisesti sillä on myönteinen vaikutus työssä jaksamiseen ja ammatissa kehittymiseen.

Mentorointi
Sairaalassa on mentor-valmennuksen suorittaneita henkilöitä. Mentorointi on ohjausta ja tukea, jota kokenut henkilö antaa kehityshakuiselle, uran alkuvaiheessa olevalle kollegalle. Uudet työntekijät voivat halutessaan hakeutua aktoreiksi (mentoroitaviksi). Mentorointiprosessi kestää puolesta vuodesta vuoteen.

Työterveyshuolto
Niuvanniemen sairaala ostaa työterveyspalvelut Kuopion työterveys ry:ltä. Työterveyshuolto on sekä lakisääteistä ehkäisevää toimintaa että sairaanhoitoa. Lääkärintutkimukset ja yleislääkäritasoiset laboratorio- ja röntgentutkimukset ovat henkilökunnalle maksuttomia.

Työpaikkaruokailu
Henkilökunnalla on mahdollisuus ruokailla joka päivä sairaalan omassa henkilökuntaruokalassa. Ruokaa on tarjolla edulliseen hintaan aamupalasta yöateriaan. Ruoka on terveellistä, monipuolista ja se valmistetaan omassa keittiössä.

Asunnot
Sairaalalla on henkilökunnalle tarkoitettuja kerrostaloasuntoja ja muita erillisiä asuinrakennuksia rajoitetusti. Kerrostalohuoneistot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joiden pinta-alat vaihtelevat 31 - 77 m2.

Virkistystoiminta
Virkistystoiminnan tavoitteena on osaltaan tukea ja kannustaa henkilöstön työhyvinvointia ja työpaikan yhteishenkeä. Niuvanniemen sairaala pyrkii saavuttamaan tavoitteet seuraavien toimenpiteiden avulla:
  • liikunta, urheilu ja terveys
  • kulttuuri
  • matkat
  • juhlat

Henkilökunnalla on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa niin sisä- kuin ulkoliikuntalajeja. Käytössä on muun muassa kaksi maksutonta kuntosalia monipuolisine laitteineen. Vuonna 2005 käyttöön otetusta kuntosalista on näkymät Kallavedelle. Yhteisöllistä joukkueurheilua harrastetaan muun muassa lento- jalka- ja salibandyjoukkueissa. Sairaalalla on omat jalkapallo- ja tenniskenttä. Henkilökunta on osallistunut muun muassa Sulkavan soutuun, Finlandia-hiihtoon, suopotkupallon MM-kisoihin ja golf-turnauksiin. Henkilökunnan käytössä on uimaranta, rantasauna ja venepaikkoja.

Tarjolla on liikuntaseteleitä ja uimahallilippuja. Vuosittain tarjolla on myös teatteri- ja konserttilippuja.

Alennuksia henkilökuntakortilla
Sairaalan henkilökunnalla on mahdollisuus saada alennusta useista liikkeistä. Alennuksia saa muun muassa ompelutarvikkeista, koruista, henkilöauton renkaista, silmälaseista, hiustuotteista, maaleista, tapeteista, kaakeleista, lukoista ja liikuntalipuista.